– Hadde jeg visst det jeg vet nå, hadde jeg kanskje studert lenger

– Hadde jeg visst det jeg vet nå, hadde jeg kanskje studert lenger
Tenk arbeidsrettet, skaff deg praksis. Jeg har vasket hus på Gjøvik, jobbet på parfymeriet til bestefar og redd opp senger på Hotel Gyldenløve. Ingenting ved de jobbene var overflødig. Bygg broer mellom fag og virkelighet, det er mitt beste råd. Det er …
Read more on Dagens Næringsliv

Liv og lære
Tenk arbeidsrettet, skaff deg praksis. Jeg har vasket hus på Gjøvik, jobbet på parfymeriet til bestefar og redd opp senger på Hotel Gyldenløve. Ingenting ved de jobbene var overflødig. Bygg broer mellom fag og virkelighet, det er mitt beste råd. Det er …
Read more on Dagens Næringsliv

Økonomisk statusrapport. Norge. 09-2014.
(Ferdighus og Polsk arbeidskraft er dog et økende bidrag) Spørsmålet er, hvor lenge er det bærekraftig å importere folk fra den tredje verden som vi så bygger hus til? Dette vil fungere inntil … Bygg og anlegg har cirka 200 000 sysselsatte. Norge …
Read more on Dagsavisen

Diana Loug har hatt samme møbler i 25 år
Da Diana Loug og mannen skulle bygge hus i Egersund i 1989, gikk de sine egne veier. I slutten av tiåret som var dominert av småhus og karnappvinduer, tegnet de et hus over tre etasjer, med store, åpne rom, høyt under taket og vinduer i fleng …
Read more on Aftenposten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>