- Jeg var ett minutt unna å bli henrettet eller kidnappet

- Jeg var ett minutt unna å bli henrettet eller kidnappet
Ja, det er en wow-faktor når det går bra. … Men jeg ser det utenfra: Du bor i hus med en som, uansett hva som er planlagt av hyggelige ting, heller vil reise ut idet det smeller et sted i verden. … Samboeren min satte pris på at jeg var engasjert i …
Read more on Dagbladet.no

NINA-huset tiltrekker seg svermer av besøkende
I 2013 vant Pir II sågar en internasjonal pris fra World Architect News for beste utnyttelse i tre i arkitekturen for NINA-huset. Huset, som ikke bare er fint å se på, men som … NINA ønsket seg et bygg som kunne representere NINAs identitet da de …
Read more on Nina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>