Lastest Bra Hus News

De lange nettene i Gaza
Vi møter Jamal Lisla (61) på taket av et hus som har delt seg i to. Her byr han på kruttsterk kaffe i små glass, hjemmelaget brød og en …. Nei, jeg liker ikke å snakke med folk når jeg ikke har det bra. Han reiser seg fra trebenken han har sovet på …
Read more on Aftenposten

Håkon Bleken
Jeg har tre hus og det ligger bøker overalt. Jeg kan ikke ha bokhyller for det tar veggplassen som jeg trenger til bilder. 5. Det er afrikanske dansemasker. … Det er bra det. Men jeg går tur hver dag. Jeg må ut for å se levende kjøtt, som jeg bruker …
Read more on Dagens Næringsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>