"Änglarna arbetade övertid för min skull"

"Änglarna arbetade övertid för min skull"
Idag är jag nykter, vi får se hur det är imorgon. Det är enklare att leva så. I framtiden vill Tony ha familj och hus. – Jag vill njuta av livet och inte plågas av det. Jag vill planera livet som att jag ska leva till 100 år. Men leva livet som om det …
Read more on Svenska YLE

Nya visioner på stormöte i Dalsbruk
I dag utgår planeringen i Kimitoöns kommun från att öns två bäddavdelningar slås ihop till en enda bäddavdelning eller så kallat hälsocentralssjukhus i Kimito och att hälsostationen i Kimito fungerar som huvudhälsostation medan Dalsbruks hälsostation …
Read more on Svenska YLE

Carl-Einar Häckner – mannen utan huvud
Det är en sån fantastisk teater, en underbar scen, ett härligt hus. Vet du att det är en ideell förening som driver detta? Det var Lollo och … Hinner du med annat än jobb och planering av jobb i din vardag? – Ja, ja. Jag lägger mycket tid på, till …
Read more on Expressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>